Cu parul ciufulit

Posted by on 27 April 2009

Se stie ca, in privinta parului, fiecare femeie isi doreste ceea ce n-are. Daca ai par drept, iti faci un permanent. Daca esti creatza, ti-l intinzi cu placa. Daca esti blonda, te vopsesti roscata, in schimb, daca ai parul negru, cu siguranta vei dori sa arati ca Marilyn Monroe, blonda si voluptoasa.

De cand m-am tuns scurt, tot incerc sa imi conving parul sa stea ciufulit, cel putin la spate. In sensul asta, folosesc spuma, fixativ, gel, ceara si pate fibreuse. Nimic! Singurul rezultat este ca parul se ingrasa mai repede si trebuie spalat, deci devine din nou moale si matasos. Pfff! Mi-as dori sa am parul lui Joe Flanigan, macar pentru cateva luni! In clipul de mai jos, povesteste despre luptele pe care specialistii in efecte speciale si hair-stylistii le duc sa ii faca parul sa stea cuminte, lipit de cap.  Degeaba!

Am ajuns la concluzia ca parul are, in general, vointa proprie.

P.S. Ce alt motiv as fi putut invoca pentru a-l pune pe Joe Flanigan la mine pe blog?! :D

5 Comments on Cu parul ciufulit

Respond | Trackback

 1. roshkatzika says:

  Ai incercat sa stai cu capul in jos si sa te usuci cu foenul pieptanandu-te in raspar? La mine functioneaza si sta mai “umflat”. Dar bine, eu am parul lung. Sau ai putea sa te duci la coafor, sa ceri o pieptanatura ciufulita si sa “furi” miscarea specialistului sau sa urmaresti ce produse foloseste. Totusi cred ca secretul e in modul cum usuci parul, mai mult decat in spume si geluri.

 2. LoRE says:

  Probabil ca, daca ai o tunsoare corespunzatoare, uscatul cu foenul rezolva problema cu ciufulitul. Trebuie sa mai negociez cu coafeza.

 3. LZ says:

  Parul are propria vointa. Nimic mai adevarat. Cu femeile e greu. Si parca din ce in ce mai greu. Nimic nu e bine, nimic nu e ca in reviste. Vrem, Lore, ce n-avem. Avem ce n-au altii. Dar nu e suficient. La naiba!
  Ma duc sa-mi dau cu gel in par. Ca l-am dichisit, imparfumat, slefuit, dar el se lasa prada propriei dorinte. Daca ma supar il tai, il tund, il rad. Si dau cu el de tot asfaltul. Ca prea ma enerveaza…

 4. Radu says:

  Ai incercat sa-l tapezi…!?

 5. Jocelyn says:

  Ooo, pai daca ai probleme cu aranjarea parului, poate vrei sa intri in clubul meu ” I’m having a bad hair day…everyday”.
  Lasand gluma la o parte, incearca sa te piepteni cu capul in jos, foloseste spuma, fixativ, eventual putina ceara. Sau mai simplu, baga-ti degetele ude (de apa )prin par si da-l spre spate. La mine merge-Joe cred ca ar fi fericit sa afle ca nu e singurul caruia nu-i sta parul cum trebuie.

Respond

Comments

Comments: